Zwaluwen'30 begint met vrouwenteam

04-08-2020

HOORNGIDS | Zwaluwen’30, volgens velen de gezelligste zaterdagvereniging van Westfriesland, start het nieuwe seizoen met een vrouwenteam. Met als voorbehoud dat er voldoende speelsters bereid zijn om zich aan te sluiten. Zwaluwen’30 deed een oproep waarin het stelde dat een vrouwenteam de vereniging nóg gezelliger maakt.

Van de speelsters wordt verwacht dat ze zich graag hullen in zwart/rood gestreept, sportief zijn of de ambitie hebben om dit te worden, minimaal 21 jaar oud zijn en beschikbaar om op zaterdag te kunnen spelen. Van de toekomstige Zwaluwenleden wordt het op prijs gesteld als ze de derde helft in de kantine onder het genot van een biertje een analyse van de gespeelde match à la Johan Derksen maken.

Contributie
Ter introductie bedraagt de contributie het eerste seizoen slechts 100 euro. Voor dat bedrag krijgen de speelsters niet alleen heel veel gezelligheid, maar ook een prima conditie en prettig gezelschap. Er wordt 1 keer per week getraind op een nog nader te bepalen dag en er wordt iedere zaterdag een wedstrijd gespeeld. Het spelniveau is van volkomen ondergeschikt belang. Missen voor open doel betekent geen verbanning naar een ver oord en wie erin slaagt een wereldgoal te produceren kan rekenen op blijvend respect. Het mag allemaal. It’s all in the game. 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar ledenzaken@zwaluwen.nl (mailto:ledenzaken@zwaluwen.nl)

Zwaluwen'30 damesteam Zwaluwen'30 damesteam