Manifesto’s Speeltuin met Hannah Mae en Simply Eva by Jerney Kate

Zomeravondconcerten in de Speelhoorn

HOORNGIDS | Het Hoornse poppodium Manifesto organiseert een serie van vier intieme akoestische zomeravondconcerten in augustus in stadsspeeltuin de Speelhoorn. In een intieme setting (op 1,5 meter) kan je in augustus op vier zomeravonden genieten van bijzondere akoestische optredens in de sfeervolle speeltuin. Op zaterdag 22 augustus komen Jerney Kate en Hannah Mae naar Hoorn. 

Hannah Mae
Hannah Mae (1998) is de talentvolle singer-songwriter uit Emmen, bekend geworden met haar debuutsingle ‘Back to You’. Het liedje, in eerste instantie gebruikt in een tv-reclame van Plus, werd een grote radiohit en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Stenders, 5 Uur Live en De MAX op. De single heeft inmiddels meer dan 5 miljoen plays op Spotify en wordt nog altijd regelmatig gedraaid op de radio.
De muziek van Hannah kenmerkt zich door haar rootsy inslag en haar voorliefde voor country. Onlangs heeft ze in Nashville de laatste hand gelegd aan nieuw materiaal, dat gepland staat voor release eind 2020. Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange.

Jerney Kate
In Simply Eva gaan Lex Horst (gitaar) en Jerney Kate op zoek naar het hart en de ziel van Eva Cassidy (1963 – 1996). Deze Amerikaanse zangeres werd pas bekend na haar vroege dood als gevolg van uitgezaaide huidkanker. Cassidy’s postuum uitgebrachte album Songbird werd in 2000 een wereldwijd succes. Hoe kon het dat deze veelzijdige zangeres tijdens haar leven zo onbekend bleef? En wat maken de stem, de liedkeuze en de interpretaties van Eva Cassidy zo uitzonderlijk?  Zangeres Jerney Kate en gitarist Lex Horst brengen een boeiend eerbetoon aan deze in veel opzichten unieke zangeres.

Later staan geprogrammeerd Elsa Birgitta Bekman op 28 augustus en Marianne Ligthart + Johan Keeman op 5 september.

Speeltuin de Speelhoorn vindt u naast zwembad de Waterhoorn t/o Manifesto aan de Holenweg in Hoorn. Het optreden van Simply Eva by Jerney Kate + Hannah Mae vindt plaats op 22 augustus van 19.30 - 22.15 uur. Tickets: 15 euro (ex fee 1,50 per bestelling) (er zijn maximaal 90 tickets beschikbaar per avond). Er worden alleen zitplaatsen per 2 tickets verkocht en de te volgen covid-maatregelen kun je vinden onder het kopje ‘nieuws’ op de website van Manifesto. Ga voor verdere info en tickets naar www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Hannah Mae Hannah Mae