Contract Anand Jagdewsing opengebroken en verlengd tot medio 2022

19-08-2020

HOORNGIDS | Hollandia en trainer Anand Jagdewsing hebben het contract opengebroken en verlengd tot medio 2022. Een jaar geleden maakte Anand Jagdewsing de overstap naar HVV Hollandia en bracht de club in het seizoen 2019-2020 naar de 3e divisie. Anand heeft te kennen gegeven het uitstekend naar zijn zin te hebben bij Hollandia en ziet veel perspectief voor de komende jaren. Ook het bestuur stelt vast dat de samenwerking op meerdere vlakken goed bevalt. 

 
HVV Hollandia heeft daarom het contract met Anand Jagdewsing opengebroken en verlengd tot medio 2022. Het biedt beide partijen tijd en gelegenheid om zowel binnen als buiten de lijnen iets moois neer te zetten. 

 

Anand Jagdewsing over de nieuwe realiteit: ”Timing is een uiterst belangrijk aspect van voetbal. Niet te vroeg of te laat, maar op het juiste moment. De club heeft ook gevoel voor timing. In feite spreken ze vlak voor de competitiestart niet alleen hun vertrouwen in mij uit, maar in de gehele staf en de spelersgroep. Dat geeft vertrouwen. Bedankt HVV Hollandia!!”

Anand Jagdewsin 3 Anand Jagdewsin 3