Zingen doe je samen

19-08-2020

HOORNGIDS | Houd je van zingen? Krijg je van zingen energie? Vind je het fijn om onder de mensen te zijn? Behoor je tot de doelgroep volwassenen / senioren? Dan is samen zingen bij het wijkcentrum Kersenboogerd zeker iets voor jou. 

Samen zingen zorgt voor saamhorigheid, een verbinding van hart tot hart, het maakt je blij, het geeft energie en je voelt je minder eenzaam. Samen met zangdocente Wendy Kamminga wordt bepaald wat er gezongen gaat worden. 

Aanmelden
De start van deze laagdrempelige activiteit, waarbij de richtlijnen van het RIVM worden aangehouden, is 3 september van 13.00 – 14.00 uur. De kosten bedragen €10,- per maand (er mag ook betaald worden met de cultuurkaart). Aanmelden via de website www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl) of bij wijkcentrum Kersenboogerd aan de balie. Wijkcentrum Kersenboogerd is te vinden aan de Brederodegracht 1 in Hoorn. Telefoon 0229-219966.

Zin in Zingen Zin in Zingen

Reacties
Reactie: (Annemiek Hol)
4-2-2024, 16:04
Beste redactie, In ons dorp Son en Breugel organiseren we binnenkort een samenzang evergreens. Mijn vraag is of we deze afbeelding hiervoor mogen gebruiken. We hebben geen budget. Als we deze mogen gebruiken, vermelden we uiteraard de naam van de illustrator. Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet namens het Sons Kamerkoor, Annemiek Hol 06 51411667