Bijeenkomst Alzheimer Café Hoorn

31-08-2020

HOORNGIDS | Op woensdag 16 september wordt een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. Het onderwerp van deze avond luidt ‘Bang, boos en in de war’. Er komen diverse onderwerpen ter sprake. Wat komen we tegen aan veranderend gedrag in de wondere wereld van dementie? Hoe gaan we samen om met dit veranderende gedrag? Er zullen omgangsadviezen en tips gegeven worden. Als deskundige is Jos Lankreijer uitgenodigd, werkzaam als GZ-psycholoog bij Omring. De gespreksleider van deze avond is Annet Koelman. 

Lindendael
De bijeenkomst vindt plaats in Theaterzaal Lindendael aan de Koepoortsweg 35 te  Hoorn. Koffie en thee staan om 19.00 uur klaar. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden en de gebruikelijke coronamaatregelen zijn van kracht. Info is te verkrijgen via Ellen Bos-Ruijer e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl) of bereikbaar via telefoon 0229-741741. Zie ook www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland) 

Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland.

Alzheimer Nederland Alzheimer Nederland