Helmert Woudenberg in Theaterkerk Wadway

08-09-2020

HOORNGIDS | Theaterkerk Wadway start op vrijdag 25 september het nieuwe theaterseizoen 2020/2021. De programmeurs hebben weer een fantastisch en gevarieerd programma uit het rijke theateraanbod samengesteld. In september staat het verteltheater centraal met op 25 september Helmert Woudenberg en op 26 september Diederik van Vleuten.

De eerste helft van het seizoen kan Wadway, door de maatregelen van het RIVM, maximaal 30 bezoekers toelaten in de Theaterkerk. In samenwerking met de impresariaten en de theatermakers zal een aantal voorstellingen 2x per avond gespeeld worden. Op de website vindt u alle informatie hierover.

Tweede Wereldoorlog
In 2020 is het vijfenzeventig jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Dat feit wil Helmert Woudenberg op 25 september gedenken door in een nieuwe solo het verhaal van twee jongens te vertellen, die opgroeien in andere tijden en verschillende omgevingen. Zo komen twee onthutsende verhalen tegenover elkaar te staan waarin we zien hoe de maatschappelijke omstandigheden, maar toch vooral het contact met onze ouders, bepalend zijn voor hoe we als volwassenen in het leven komen te staan. Zie ook www.toneelgroepjanvos.nl/helmertwoudenberg (http://www.toneelgroepjanvos.nl/helmertwoudenberg)

Reserveren kan vanaf heden via de compleet vernieuwde website voor alle voorstellingen tot eind december 2020: www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

Helmert Woudenberg - Foto Bert Nienhuis Helmert Woudenberg - Foto Bert Nienhuis