Trouwbeurs in de splinternieuwe en ruime Noorderkerk in Hoorn

Prachtig prijzenpakket t.w.v. bijna € 8000 ter voorbereiding op de trouwdag

HOORNGIDS | Zondag 20 september staat de pas gerenoveerde, sfeervolle en vooral bijzondere locatie Noorderkerk in het teken van Trouwen. Heb je al een locatie en wil je weten welke bedrijven ervoor kunnen zorgen dat je trouwdag voorspoedig verloopt? Of kom je juist in de kerk kijken hoe deze geworden is sinds de renovatie?

Alle bruidsparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk in 2021, of de laatste puntjes op de i willen zetten voor hun najaarsbruiloft in 2020, worden op deze beurs hartelijk ontvangen en heerlijk in de watten gelegd door een behoorlijk aantal Trouwprofessionals uit Hoorn en de Westfriese regio.

Kennismaken
De prachtige setting van deze unieke locatie wordt gevuld met standhouders die zich professioneel met trouwen bezig houden. Denk aan het kennismaken met bijzondere bedrijven uit de omgeving, die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en natuurlijk trouwfotografie. Maar ook de muziek voor tijdens de ceremonie mag zeker voor de sfeer niet  ontbreken. Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden, zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en live muziek voor tijdens de ceremonie. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf je gedachten over te laten gaan.

Prijzenpakket
Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt; te weten een fantastisch prijzenpakket voor een complete trouwdag. Aangeboden door alle standhouders van deze beurs. Wat te denken van een cheque voor een trouwjapon ter waarde van € 1000, of een compleet kostuum. Daarnaast vele hoge kortingen op de boekingen voor van alles wat je voor je trouwdag nodig hebt.

Trouwprofessionals 
Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen van jullie trouwdag? Ga dan 20 september naar de Noorderkerk aan het Kleine Noord in Hoorn. Vanaf 10.00 uur staan alle trouwprofessionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen, lekkers en gezelligheid. Aanmelden vooraf kan via info@schutzmannenmode.nl (mailto:info@schutzmannenmode.nl). Dan ben je verzekerd van je entree op de tijd die je graag wilt komen. Maak op deze beurs je afspraken en je maakt kans op de fantastische hoofdprijs.

Gratis entree en een leuke goodiebag 
Tijdens de beurs kan de Corona Wedding Box worden gekocht, met daarin waardecheques voor bruidegoms, kostuums, bruidsjaponnen, styling van ceremonie en diner, BABS (ambtenaar) en live-muziek voor tijdens jullie ceremonie. Coronaproof trouwen is mogelijk voor een totaalbedrag van € 4500,00 in plaats van € 7995. De weddingbox is exclusief beschikbaar op deze beurs, op selectieve data en voor paren die deze winter willen trouwen.
Dit event is ook op Facebook te volgen; zoek op Trouwevent Hoorn.

Trouwevent Hoorn Trouwevent Hoorn