Diederik van Vleuten in Theaterkerk Wadway

16-09-2020

HOORNGIDS | September is de maand waar het verteltheater in theaterkerk Wadway centraal staat. De programmeurs hebben hiervoor twee giganten op dit vlak weten te strikken; op 25 september Helmert Woudenberg en op 26 september Diederik van Vleuten. De voorstellingen worden ‘coronaproof’ aangeboden.

Bij Helmert Woudenberg speelt op de achtergrond de Tweede Wereld oorlog mee. Hij vertelt het verhaal van twee jongens, die opgroeien in andere tijden en verschillende omgevingen.

Diederik van Vleuten  
Na zijn documentaire over Leonardo Da Vinci kon verteller Diederik van Vleuten de Italiaan niet meer loslaten. In zijn voorstelling ’De aanbidding der Wijzen’ vertelt hij over zijn nieuwe zoektocht naar de grootste alleskunner van de Italiaanse Renaissance. Aan de hand van zijn schilderijen, tekeningen, uitvindingen en notities probeert hij zijn leven maar vooral zijn grote geest te begrijpen. Zeg me waarom, schrijft Leonardo. Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Een voorstelling die perfect past bij de nieuwsgierige bezoeker, gebracht door een magnifieke verteller in de intimiteit van de Theaterkerk. Zie ook www.diederikvanvleuten.nl (http://www.diederikvanvleuten.nl)
Reserveren en/of meer info zie de website www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

Diederik van Vleuten - De aanbidding der wijzen -Foto Johan Witteman Diederik van Vleuten - De aanbidding der wijzen -Foto Johan Witteman