De Brink in Obdam hoopt op veel stemmen

26-09-2020

HOORNGIDS | Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam doet mee aan de prachtige sponsoractie van de Rabobank, waarvoor zij ook dit jaar weer € 350.000,- beschikbaar heeft gesteld. 

De Rabobank heeft haar campagne in een iets ander jasje gestoken. Zo is de naam veranderd naar Rabo ClubSupport en het stemmen kan dit jaar, naast het online stemmen of het uitbrengen van uw stem bij één van de kantoren van de Rabobank, ook via de Rabo App of via internetbankieren. Wat wél hetzelfde is gebleven, is dat het publiek bepaalt naar welke verenigingen en organisaties de beschikbaar gestelde gelden gaan én dat er alleen gestemd kan worden door Rabobankleden.

Aanpassing audiosysteem 
Het moge duidelijk zijn dat zoveel mogelijk stemmen, een zo groot mogelijk sponsorbedrag betekent. Het spreekt dus voor zich dat Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heel graag ook úw stem zou willen. Het geld dat zij mogelijk ontvangen uit deze sponsoractie willen ze gebruiken voor aanpassing van het audiosysteem en de vervanging van de beamers.

Stemmen
Om te kunnen stemmen moet u wel lid zijn van de Rabobank. Als klant bent u dat niet automatisch. Om te zien of u lid bent gaat u bij Internetbankieren of de Rabo App naar ‘Zelf regelen’. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen met een maximum van twee stemmen per organisatie. Stemmen kan online, bij één van de kantoren van de Rabobank, via de Rabo App en via internetbankieren. De stemperiode loopt van 5 t/m 25 oktober.

Rabo Club Support Rabo Club Support