7 oktober Repair Café in wijkcentrum De Zaagtand

30-09-2020

HOORNGIDS | Wat doe je met spullen die stuk gaan? Weggooien hoeft niet meer. U kunt het laten repareren bij één van de repaircafés in Hoorn. Zo ook op 7 oktober bij het Repair Café in wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn.

Op woensdag 7 oktober van 9.30 en 11.30 uur staan diverse vaklieden klaar en helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. U mag na afloop een vrijwillige bijdrage doneren; zo kunnen de gebruikte materialen worden aangevuld en op orde gehouden.

Geslaagde reparatie
Mensen die het Repair Café bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee. Elektrische apparatuur, maar speelgoed of kleding kan ook. Alles wat u meeneemt maakt kans op een geslaagde reparatie. Misschien denkt u daar niet gelijk aan, maar eenvoudige kledingreparaties zijn ook mogelijk.
Er is hoop voor oude pc’s en laptops. Deze kunnen jarenlang weer probleemloos werken door het installeren van Ubuntu Mint. Tot 2023 kunt u veilig surfen over het internet en u heeft toegang tot  50.000 apps. Voor hulp met uw oude computer moet u wel van tevoren aangeven dat u langs komt.

Vanwege coronamaatregelen is er tijdelijk geen Repair Café op donderdagavond. Voor meer informatie: wijkcentrum De Zaagtand  tel. 0229-855700. Kijk ook op www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl)  of op www.repaircafe.nl (http://www.repaircafe.nl)

Repair Cafe Zaagtand Repair Cafe Zaagtand