Bijeenkomst 21 oktober Alzheimer Café Hoorn

De gespreksleider van deze avond is Jeanet Lakeman

HOORNGIDS | Op woensdag 21 oktober wordt er een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. Het onderwerp van deze avond luidt: ‘Juridische zaken en dementie’. Zijn de zaken goed geregeld? Wat kan ik nog wel regelen bij dementie? Bewindvoering, mentorschap en curatele; wat houdt dat in? Als deskundige is een notaris uitgenodigd. 

Gespreksleider Jeanet Lakeman 
De bijeenkomst vindt plaats in Theaterzaal Lindendael, Koepoortsweg 35 te  Hoorn. De gespreksleider van deze avond is Jeanet Lakeman. Koffie en thee staan om 19.00 uur klaar. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden, echter, de 1,5 meter maatregel wordt in acht genomen. Bij verkoudheidsklachten wordt u verzocht om thuis te blijven. 
Info: Ellen Bos-Ruijer e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl of bereikbaar via telefoon 0229-741741. Kijk op de website voor eventuele wijzigingen in verband met corona: www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland) 

Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland.

Alzheimer Cafe´ Alzheimer Cafe´