Friends To Be in theater ‘t Brakenkerkje Obdam

02-10-2020

HOORNGIDS | Wat gebeurt er als een Arabier en een Westerling elkaar tegenkomen. Dat en meer kunt u gaan zien in de voorstelling Friends To Be, uitgebracht door Stichting Op Roet in Hoorn. Op vrijdag 16 oktober ontmoeten oost en west elkaar in ’t Brakenkerkje in Obdam. 

Twee acteurs uit verschillende culturen onderzoeken of zij vrienden kunnen worden. Echte vrienden, ondanks of juist dankzij alle verschillen die er zijn. Wat moet er gedeeld worden om elkaar te verstaan. Om te leren en elkaar te begrijpen. En hoeveel water doe je dan bij de (alcoholvrije) wijn?

Zoektocht
Acteurs Nour Mardini en Gerard Venverloo gaan deze zoektocht aan. Op een persoonlijke manier en met de nodige humor en venijn. Zo stellen zij elkaar vragen, waarvan ze niet zeker weten of het wel kan. De voorstelling op vrijdag 16 oktober begint om 20.30 uur en duurt 45 minuten. Aansluitend een nagesprek met de acteurs. ’t Brakenkerkje vindt u aan de Dorpsstraat 38 in Obdam. Reserveren kan via de website www.brakenkerkje.nl (http://www.brakenkerkje.nl)
Meer info zie ook www.op-roet.nl (http://www.op-roet.nl)

Op Roet friends Op Roet friends