Muziek op Schoot voor peuters en kleuters

13-10-2020

HOORNGIDS | Op vrijdag 16 oktober voor de allerjongsten. Gezellig samen zingen, dansen en muziek maken! Het waait, de blaadjes dwarrelen in het rond. Een mooie tijd om in het bos te gaan kijken naar paddenstoelen of op zoek te gaan naar alle dieren die in de herfst tevoorschijn komen. Wil je ook spelenderwijs de wondere wereld van de muziek ontdekken samen met je (klein)zoon/(klein)dochter. Kom dan meedoen met de Herfst workshop Muziek op Schoot bij het Hertenkamp Enkhuizen. En na afloop (of vooraf) een bezoekje brengen aan de kinderboerderij?

Speciaal voor de allerjongsten, 3 – 6 jaar, organiseren wij in samenwerking met Marieke Botman, ‘Muziekpraktijk de Zevensprong’ deze middag. Door de coronamaatregelen is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Daarom is er een workshop om 14:00 uur en om 15:00 uur. kosten € 3,- p.p Om teleurstelling te voorkomen meld je snel aan en geef je voorkeurtijd aan:  

reservering@hertenkampenkhuizen.nl (mailto:reservering@hertenkampenkhuizen.nl)   tel 0228320310 Wilhelminaplantsoen 2  Enkhuizen

Muziek op schoot Hertenkamp Muziek op schoot Hertenkamp