De Tantes komen naar Hoorn

19-10-2020

HOORNGIDS | De komedie de Tantes, de theaterhit voor de hele familie, komt 31 oktober naar Hoorn. Winnaar van de Zapp Theaterprijs 2015 en de Gouden Krekel 2015 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie komt terug in het theater, met actrice Stefanie van Leersum in de hoofdrol. De Tantes (7+) was de eerste jeugdtheatervoorstelling die zowel de publieks- als vakprijs kreeg. 

Het is een uitbundige voorstelling met deuren die slaan, mannen die vrouwen spelen en grappen die pijn doen. De voorstelling beleefde 10 oktober zijn grote zaal-première in Internationaal Theater Amsterdam en reist daarna door het land. 

Familierestaurant
Joris woont in een verlaten visrestaurant. Alleen, want hij heeft geen ouders meer. Hij maakt zijn bed niet op, drinkt vijf liter cola per dag, leest stripboeken en zet het vuilnis niet buiten. Tot op een dag tante Cunera, tante Jo en tante Desiree met veel bombarie komen binnenvallen. Ze bezetten zijn huis, want ze hebben grootse plannen. Het familierestaurant gaat weer open, net als vroeger. Maar Joris geeft zich niet zo snel gewonnen en gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek. Zodra de tantes lucht krijgen van de indringer, ontspint zich een bloedstollende strijd met hete pepers, perfecte vermommingen en omkoperij. 
Zaterdag 31 oktober om 19.30 uur te zien in de Hamletzaal van schouwburg Het Park. Zie ook https://www.hetpark.nl/programma/de-toneelmakerij-de-tantes-7-1 (https://www.hetpark.nl/programma/de-toneelmakerij-de-tantes-7-1)

Tantes 1 Tantes 1