Hulp gezocht voor de Tweede Kamerverkiezingen

20-11-2020

HOORNGIDS | Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Ook is het mogelijk om op 15 en 16 maart te stemmen. Om de verkiezingen goed te laten verlopen, zijn er in de gemeente Hoorn extra stembureauleden nodig.

Er zijn op een stembureau stembureauleden en stemmentellers nodig. Voor de verkiezingen in 2021 zijn ook gastheren en gastvrouwen nodig. Zij ontvangen de stemmers en geven hen de juiste instructies.

Aanmelden
Wilt u meehelpen om de verkiezingen succesvol te laten verlopen en bent u 18 jaar of ouder? Meld u dan aan via de pagina Aanmelden als stembureaulid op de website van de gemeente Hoorn https://www.hoorn.nl/Home/Verwijzingen/Producten/stembureaulid (https://www.hoorn.nl/Home/Verwijzingen/Producten/stembureaulid) Tijdens het aanmelden kunt u uw voorkeursfunctie doorgeven. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u in december een e-mail waarmee u zich definitief kunt inschrijven.

Coronamaatregelen
Tijdens de verkiezingen wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Zo worden er extra hygi├źnemaatregelen genomen en worden de stembureaus speciaal ingericht. In het stembureau is het dragen van een mondkapje verplicht.

Stembureau verkiezingen Stembureau verkiezingen