Kindercursussen in Wijkcentrum Kersenboogerd

22-11-2020

HOORNGIDS | Keukenprinsen en prinsessen opgelet! We beginnen in januari weer met een gezonde kookcursus in Wijkcentrum Kersenboogerd en we hebben nog een paar plekjes vrij.

Gezond Koken

Deze cursus bestaat uit tien lessen, waarin je met een groep kinderen een super lekkere maaltijd kookt. Deze bestaat uit een hoofdgerecht en een toetje! Elke week weer wat anders. De laatste les koken we voor één van je ouders/verzorgers, opa/oma of vriendje /vriendinnetje.

De kookcursus is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en is op dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 17.30  uur. De kosten zijn € 40,- en dit is inclusief ingrediënten. We starten bij voldoende deelname op 12 januari.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1 te Hoorn, tel. 0229 219966 of via de website www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl).

Cursus Techniek

We hebben voor de cursus techniek nog een aantal plekjes vrij. Als kinderen technische vaardigheden leren, merken ze dat techniek leuk is. Ook leren ze spelenderwijs met het materiaal en het gereedschap omgaan. Ze tonen hun werkstuk aan ouders, vriendjes en kennissen en leggen uit hoe iets werkt. Dat geeft ze meer zelfvertrouwen.

We doen verschillende dingen, wat dacht je bijvoorbeeld van allerlei proefjes, of het maken van een onderdeel van een elektrische gitaar, lekker timmeren en zagen of bezig zijn met elektra. Elke week ontdek je weer iets nieuws. De cursus duurt tien weken en vindt plaats op dinsdagmiddag van 16.00 uur tot 17.30 uur en is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. De kosten voor de cursus zijn € 37,00. We starten bij voldoende deelname in januari.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Wijkcentrum Kersenboogerd in Hoorn, tel. 0229 219966 of via de website, www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl).

Wijkcentrum Kersenboogerd Wijkcentrum Kersenboogerd