Tabakshop Vivant voorbereid op nieuwe werkelijkheid 

01-12-2020

HOORNGIDS | Na de supermarkten mogen ook geen sigaretten en shag meer in het zicht staan bij de sigarenwinkels en tabakshops. De Warenautoriteit (NVWA) heeft laten weten direct te zullen handhaven op het uitstalverbod, dat onderdeel is van een groter pakket aan maatregelen om roken te ontmoedigen.

Tabakshop Vivant Grote Beer is er klaar voor
Bij Tabakshop Vivant in winkelcentrum de Grote Beer is de afgelopen dagen stevig doorgewerkt om te voldoen aan de nieuwe voorschriften. Zondag werd al van alles voorbereid en maandag moest de zaak zelfs een hele dag gesloten blijven om te zorgen dat de schuifdeuren geïnstalleerd konden worden. Dat heeft ertoe geleid dat er niets meer te zien is van de aanwezige rookwaar. Alle sigaren, sigaretten, shag en andere tabaksproducten bevinden zich achter allesverhullende schuifdeuren.   

Groot assortiment
Bij de centraal in het winkelcentrum gesitueerde zaak komen de klanten voor aanzienlijk meer dan alleen rookwaar. Je kunt er terecht voor tijdschriften, wenskaarten, een gokje wagen met de Staatsloterij, de Lotto of de Toto en ook poststukken verzenden of ophalen daar de zaak een agentschap van PostNL is. Ook een sleutelservice is aan de winkel verbonden, alsmede een inleveradres voor stomerij en schoenreparatie.

Vivant in Grote Beer december 2020 C Vivant in Grote Beer december 2020 C