Theater Het Pakhuis heeft originele oplossing kerst-, eindejaars- en nieuwjaarsbijeenkomsten

Eindejaarsgroet? Kerstwensen? Nieuwjaarsborrel? Alles kan in Zaal 2 van Theater Het Pakhuis

HOORNGIDS | Hoe kom je in deze lastige tijden toch gezellig bij elkaar met je personeel, medewerkers of leden? Theater Het Pakhuis biedt bedrijven en organisaties een feestelijk alternatief. Een bijeenkomst op maat met bijvoorbeeld een toespraak, lied of sketch, die iedereen thuis kan horen en zien per livestream.

Via Warenhuis Hoorn biedt Theater Het Pakhuis een bijzonder ‘product’: een nieuwjaarsborrel, eindejaarsbijeenkomst of kersttoespraak op maat. In samenwerking een keur aan artiesten is er een heleboel leuks te bedenken om tóch iets extra’s met de feestdagen te doen. Want het is even niet anders, de altijd drukke en gezellige kerstborrel en/of het traditionele nieuwjaarsuitje komen te vervallen. Daar valt nu gelukkig wel een mouw aan te passen. Heel anders en op afstand, maar je kunt wél dichtbij je mensen komen.

Thuiswerken, thuis vieren
Elk nadeel heeft nu eenmaal ook een voordeel. Doordat veel voorstellingen niet door konden gaan, ging Het Pakhuis in maart al de mogelijkheden van livestream verkennen. Daardoor heeft het theater nu de ruimte en knowhow om ondernemers, organisaties en verenigingen de kans te geven iets moois te doen rond de feestdagen. Bijvoorbeeld het geven van een gloedvolle toespraak, waarvan beeld en geluid professioneel worden geregistreerd en direct doorgestuurd naar de kijkers thuis. Het ‘publiek’ krijgt een link en kan daarmee heel simpel thuis live meegenieten.

Vermaak op maat
In het knusse, historische pand van Theater Het Pakhuis staat alles klaar voor bijvoorbeeld een mooi uitgelichte kersttoespraak, die glashelder de huiskamers bereikt. Simpel te boeken via Warenhuis Hoorn. Een bijzondere optie is dat je er in overleg met Het Pakhuis een inspirerende theater act bij kunt bestellen – al dan niet op maat. Wil je een speciaal lied, een sketch of een portie stand up comedy bij? Dat valt allemaal te regelen. Ook leuk: laat bij alle kijkers en luisteraars vooraf een borrelbox bezorgen via Warenhuis Hoorn. Samen proosten kan niet, samen iets vieren wél.
Foto: Henk Erich

Theater Het Pakhuis schermoverzicht Theater Het Pakhuis schermoverzicht
Theater Het Pakhuis digitaal Theater Het Pakhuis digitaal