Kijken en luisteren naar Online Kerstviering

15-12-2020

HOORNGIDS | Op vrijdag 25 december wordt vanuit Het Lichtbaken in Hoorn, samen met de hele stad, het Kerstfeest gevierd. Luister en kijk online mee, geniet van een afwisselend programma. Om 10.30 uur start de Live-uitzending via de YouTube stream van Het Lichtbaken. 

Een woordvoerder van Het Lichtbaken: ”Veel mensen zitten momenteel thuis. Toch is het belangrijk om Kerst niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom wordt op Eerste Kerstdag voor de hele stad een online kerstviering gehouden. Heerlijk meezingen met bekende kerstliederen, luisteren naar muziek en zang, horen over het wonder van Kerst en natuurlijk genieten van een boeiend verhaal. 
Alles is anders nu. Maar we geloven dat we ook online samen Kerstfeest kunnen vieren en beleven, en nu misschien met nog veel meer mensen. Nodig daarom ook anderen uit voor deze speciale uitzending.” 
Ga naar de website hetlichtbakenhoorn.nl (http://hetlichtbakenhoorn.nl) voor de online kerstviering. Zie ook de Facebookpagina https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/ (https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/)

Kerstviering online Kerstviering online