Digitale bijeenkomst Alzheimer Café Hoorn 

28-12-2020

HOORNGIDS | Op woensdag 20 januari wordt een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. Het onderwerp van deze avond luidt: ‘Ik heb een niet-pluis gevoel. Wat gebeurt er met mij?’. Hoe herken ik dementie? Hoe wordt de diagnose dementie gesteld? Welke verschillende vormen van dementie zijn er? Als deskundige is Sian Lien Oh, specialist ouderengeneeskunde werkzaam bij Geriant, uitgenodigd. De gespreksleider van deze avond is Irene van de Kamer. 
 
Locatie
Het is nog onduidelijk of deze bijeenkomst live (in Lindendael) kan plaatsvinden of dat er gekozen wordt voor een digitale opname. Houd de website goed in de gaten: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland) Info: Ellen Bos-Ruijer e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl) of bereikbaar via telefoon 0229-741741.   
Alzheimer Café Hoorn is een onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Wilgaerden, Omring, Geriant West-Friesland en Martha Flora Hoorn.

Digitaal Alzheimer Cafe WF Digitaal Alzheimer Cafe WF