Huiswerkbegeleiding in de wijkcentra

18-01-2021

HOORNGIDS | In de verschillende wijkcentra van stichting Netwerk in Hoorn wordt er elke week huiswerkbegeleiding gegeven aan basisschoolkinderen en middelbare scholieren. In samenwerking met de intern begeleiders van basisscholen, 1.Hoorn en de kinderwerkers van Stichting Netwerk worden er kinderen uitgenodigd voor de huiswerkbegeleiding. Dan is huiswerkbegeleiding de ideale ondersteuning. 

Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de lesstof en controleert iemand of je het leerwerk goed kent. Er wordt samen gewerkt in een vertrouwde en gezellige omgeving. Met deze aanpak zorgt het wijkcentrum samen met jou voor betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen Dus geef je snel op als je nog wel wat ondersteuning kan gebruiken.

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1, tel. 0229-219966 of wijkcentrum Huesmolen, de Huesmolen 60, tel. 0229-234390 of wijkcentrum Zaagtand, Sint Eloystraat 106, tel 0229-855700 of via de website www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl)

Huiswerkbegeleiding van Stichting Netwerk Huiswerkbegeleiding van Stichting Netwerk