Hoorns oud-burgemeester Onno van Veldhuizen en Guido Breuker (HOP) in Radio Actueel

Radio Actueel op HoornRadio 's zaterdags van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | Zaterdag 13 februari 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. De eerste gast is Guido Breuker, raadslid voor de Hoornse Onafhankelijke Partij. Met hem spreekt Johan van der Tuin over actuele politieke onderwerpen, zoals huisvesting arbeidsmigranten en onttrekken van koopwoningen aan de regulaire woningmarkt.
De tweede gast in Radio Actueel is Onno van Veldhuizen, oud-burgemeester van onze mooie gemeente. Met hem wordt teruggekeken op het laatste half jaar in coronatijd en zijn persoonlijke heftige corona-ervaringen, maar ook naar de nabije toekomst.

Vanwege de coronapandemie is Radio Actueel geheel op afstand, met behulp van digitale communicatiemiddelen, tot stand gekomen. Voor audiomontage en muziekkeuze tekent Edo van Eekeres. Voor redactie en presentatie Johan van der Tuin.

HoornRadio is te ontvangen op DAB+ en hoornradio.nl en app Tunein Radio.
Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op mobiel te ontvangen). Link naar ’Live Gemist’: Radio Actueel van zaterdag 13 februari 2021 (https://www.hoorn-online.nl/livegemist/radio actueel/radio actueel.mp3)

Onno van Veldhuizen en Guido Breuker in Radio Actueel Onno van Veldhuizen en Guido Breuker in Radio Actueel