Extra Radio Actueel: Interview met scheidende en nieuwe fractievoorzitter kersverse partij: EénHoorn

HoornRadio interview met Guido Breuker en Aart Ruppert

HOORNGIDS | Vandaag Valentijnsdag, is het huwelijk bezegeld van de politieke partijen VOCHoorn en de Hoornse Onafhankelijke Partij. De partijen trokken de laatste maanden al opvallend met elkaar op en net als geliefden, is dat moeilijk voor de buitenwereld geheim te houden. Het huwelijk zat al een tijdje in de lucht. Hoe mooi om daar Valentijnsdag voor uit te kiezen. 

De fusiepartij heet ÉÉNHOORN. Deze telt 4 zetels en is daarmee samen met het CDA de derde partij in grootte in de Hoornse gemeenteraad. De zetelverdeling is als volgt: 

Fractie Tonnaer 6
VVD 5
CDA 4
ÉÉNHOORN 4
D66 3
PvdA 3
GroenLinks 3
Sociaal Hoorn 2
Hoorn Lokaal 1
De Realistische Partij 1
Christen Unie 1
Fractie Danny Verdonk 1
Fractie Koekkoek 1

Direct na de gezamenlijke persconferentie van de VOC Hoorn en de Hoornse Onafhankelijke Partij (HOP), vandaag (14 februari 2021) om 14 uur gehouden, heeft Johan van der Tuin de nieuwe fractievoorzitter Guido Breuker en de scheidende VOCHoorn fractievoorzitter Aart Ruppert geïnterviewd. 

Via deze link is het interview (duur 21 minuten) te beluisteren: EénHoorn (https://www.hoorn-online.nl/livegemist/radio actueel/eenhoorn.mp3) 

Het interview met Guido Breuker en Aart Ruppert zal vanavond - zondag 14 februari - na het nieuws van 19 uur worden uitgezonden via de kanalen van HoornRadio: DAB+, hoornradio.nl, app tunein radio. Daarna te beluisteren op hoornradio.nl Live Gemist.

EénHoorn EénHoorn