Carnaval in Zwaag blijft ook online bijzonder

15-02-2021

HOORNGIDS | Normaal is Zwaag met carnaval rijk versierd met vlaggetjes en allerlei attributen. Dat er dit bijzondere jaar geen optochten zijn, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het versieren van Zwaag ook gelijk van de baan is. Carnavalsvereniging Het Masker heeft iedereen in Zwaag opgeroepen om het zelfs nog gekker te maken, maar dan specifiek bij hun eigen woning.
Op deze manier maakt Zwaag als dorp een statement en laten de deelnemers zien dat carnaval in hun hart zit en er altijd carnaval gevierd zal worden. Maar er gebeurt nog meer. Het programma voor de komende dagen luidt:

Maandag 15 februari: The Masked Singer
The Masked Singer is een beetje Swaeghs Zottenbal, wat in het verleden ook wel gemaskerd bal genoemd werd, maar dan rechtstreeks in je huiskamer. Dat is wat de Zwaagse editie van The Masked Singer je gaat brengen deze vermakelijke avond. Talentvol Zwaag treedt in de voetsporen van het gelijknamige televisieprogramma The Masked Singer. Een zangcompetitie dus waarin bekende en minder bekende Zwagers gemaskerd en gehuld in bijzondere kostuums de strijd met elkaar aangaan. Waarbij de vraagis wie er toch verborgen zit in het pak. Een jury gaat haar uiterste best doen om de ware identiteit van de karakters te achterhalen. U thuis mag stemmen op uw favoriete karakter en het karakter met de meeste stemmen is de winnaar. Vanaf 20.30uur via www.carnavalzwaag.nl (http://www.carnavalzwaag.nl) of www.twitch.tv/carnavalzwaag (http://www.twitch.tv/carnavalzwaag)

Dinsdag 16 februari: Dikke Dolle Dinsdag
Dinsdagavond is ‘The Grand Finale’ van het vijfdaagse carnavalsfeest. Normaliter natuurlijk in de Leuttempel, maar nu online. Een vermakelijke en gevarieerde show met optredens, sketches en humor wordt u gebracht door Ereleden, EPC-ers en Maskerleden. De complete show duurt tot ongeveer 22.00 uur en wordt gevolgd door een muzikale afsluiting. Vanaf 20.30 uur via www.carnavalzwaag.nl (http://www.carnavalzwaag.nl) of www.twitch.tv/carnavalzwaag (http://www.twitch.tv/carnavalzwaag)

Carnaval thuis vieren Zwaag Carnaval thuis vieren Zwaag
Carnaval thuis vieren Zwaag 2 Carnaval thuis vieren Zwaag 2