Radio Actueel van zaterdag 20 februari met vijf gasten

Radio Actueel op HoornRadio 's zaterdags van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | Zaterdag 20 februari 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. Gasten zijn Guido Breuker en Aart Ruppert, raadsleden voor ÉénHoorn, Rob Droste, raadslid voor de VVD, Patrick Hoefman, raadslid voor het CDA en Roger Tonnaer voor de Fractie Tonnaer. Met hen spreekt Johan van der Tuin over actuele politieke onderwerpen, zoals o.a. de partijfusie van HOP en VOCHoorn in ÉénHoorn, kunst en cultuur en gratis fietsenstalling.

Vanwege de coronapandemie is Radio Actueel geheel op afstand, met behulp van digitale communicatiemiddelen, tot stand gekomen. Voor audiomontage en muziekkeuze tekent Edo van Eekeres. Voor redactie en presentatie Johan van der Tuin.

HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+, wereldwijd op hoornradio.nl en app Tunein Radio. Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op mobiel te ontvangen). 

Vijf raadsleden in Radio Actueel Vijf raadsleden in Radio Actueel