Radio Actueel van zaterdag 13 maart met vier gasten

Radio Actueel op HoornRadio 's zaterdags van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | Zaterdag 13 maart 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. Gasten zijn Alex van der Kleij, Kees Maas, Patricia Kusters en Dick Bennis; resp. raadsleden voor CDA, CU, GL en CDA.
Met hen spreekt Johan van der Tuin over actuele politieke onderwerpen die op dit moment de agenda beheersen van de raad, zoals het IKEC en de ondersteuning van mensen in financiële nood.

Vanwege de coronapandemie is Radio Actueel geheel op afstand, met behulp van digitale communicatiemiddelen, tot stand gekomen. Voor audiomontage en muziekkeuze tekent Edo van Eekeres. Voor redactie en presentatie Johan van der Tuin.

HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+, wereldwijd op hoornradio.nl en app tunein radio. Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op smartphone en tablet te ontvangen). 

Patricia Kusters-Dick Bennis-Alex van der Kleij-Kees Maas Patricia Kusters-Dick Bennis-Alex van der Kleij-Kees Maas