Bewoners in gesprek over veiligheid in Kersenboogerd

18-03-2021

HOORNGIDS | De gemeente Hoorn zet in op een veilige en leefbare Kersenboogerd. Heeft u ideeën die hieraan kunnen bijdragen? Wilt u in gesprek met de burgemeester, wethouder, politie en handhaving over uw ervaringen? Meld u zich dan aan voor het veiligheidsgesprek op woensdag 7 april 2021 om 19.00 uur.

De gemeente Hoorn zet in op een veilige en leefbare Kersenboogerd. Bijvoorbeeld met acties zoals cameratoezicht, gebiedsverboden, een speciale wijkboa en een versterkte samenwerking met de politie. Er wordt opgetreden tegen criminaliteit, overlast en overtredingen. En er wordt geprobeerd het te voorkomen. Jongerenwerkers bouwen bijvoorbeeld een goede band op met jongeren. De gemeente biedt de juiste zorg of hulp bij bijvoorbeeld schulden aan en hoort ook graag wat u denkt dat nodig is voor de wijk.

Veiligheidsgesprek
Wilt u uw ideeën delen over hoe de wijk met elkaar veiliger gemaakt kan worden? Op woensdag 7 april gaan burgemeester Jan Nieuwenburg, wethouder Kholoud Al Mobayed en de politie en handhaving graag met u in gesprek. Ook neemt een aantal leden van de gemeenteraad deel aan het gesprek. Afhankelijk van de coronamaatregelen vindt het gesprek op locatie in de Kersenboogerd of digitaal plaats. Er is plek voor zo’n 15 bewoners. Na de aanmeldperiode worden 15 bewoners uitgeloot. Zij worden dan verder geïnformeerd over de avond. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot donderdag 1 april.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst op woensdag 7 april 2021 kan tot donderdag 1 april via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=A2ZFcJcQq0WlFUUQQRA5cO1lC-F-YsFAiFjwTqzmUDhUQzhRT0hQTEFBUkIzRVZaTlpIQzg3VVo2TC4u (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=A2ZFcJcQq0WlFUUQQRA5cO1lC-F-YsFAiFjwTqzmUDhUQzhRT0hQTEFBUkIzRVZaTlpIQzg3VVo2TC4u). Op donderdag 1 april ontvangen de bewoners die zijn ingeloot meer informatie over de avond. Tijdstip: 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur.

Skatebaan Kersenboogerd Skatebaan Kersenboogerd