Soccer Skills speciaal voor jongeren

18-03-2021

HOORNGIDS | Vrijdag 2 april 2021 organiseert de gemeente Hoorn in samenwerking met Hovocubo en Stichting Netwerk de activiteit Soccer Skills. Soccer Skills is speciaal voor jongeren, want juist in deze coronaperiode is het belangrijk dat ook zij in beweging blijven.

Wat is Soccer Skills?
Bij Soccer Skills worden de jongeren uitgedaagd door bekende topsporters zoals de Freestyle voetbalpionier Touzani en de olympische sprinter Gregory Sedoc. Ook Yuri Cornelisse en Every Janzen mogen niet ontbreken in dit rijtje. Iedereen kan meedoen. Misschien krijg je ook nog de mogelijkheid om een balletje te trappen met de wethouder Sport, Kholoud Al Mobayed. Er zijn drie groepen: 12 en 13 jaar, 14 en 15 jaar en 16 tot 18 jaar. Aanvang is om 9.30 uur bij voetbalvereniging ‘De Blokkers’. Om 12.30 uur is het afgelopen.

Doe mee met Soccer Skills
Schrijf je gratis in op www.hoornbeweegt.nl (http://www.hoornbeweegt.nl) . Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op de website vind je alle informatie over de activiteit Soccer Skills. Ook vind je hier een overzicht van de andere activiteiten die worden georganiseerd.

Hoorn Beweegt
Hoorn Beweegt is hét platform van jong en oud voor alle sportieve, creatieve en welzijnsactiviteiten binnen de gemeente. Hoorn Beweegt heeft als doel om jong en oud te laten kennismaken met alle vormen van sport, cultuur en welzijn in de regio. Heb jij ook nog sportieve of creatieve wensen of leuke ideeën? Geef dit door via het contactformulier op www.hoornbeweegt.nl/contact (http://www.hoornbeweegt.nl/contact)

Soccer Skills Soccer Skills