Vrolijk Pasen namens Buurtbrasserie Kersenboogerd

Het team van de Buurtbrasserie wil vrolijkheid brengen

HOORNGIDS | Normaliter komen de deelnemers van de Buurtbrasserie naar wijkcentrum Kersenboogerd om elkaar te ontmoeten en een gezond en smakelijk tweegangen diner te nuttigen. Door de coronamaatregelen bezorgen de vrijwilligers al maanden lang de maaltijden aan de deur, bij de mensen thuis. Met net zoveel passie als altijd.

In deze ‘sombere’ tijd wil het team van De Buurtbrasserie de (potentiële) deelnemers een hart onder de riem steken met een vrolijke foto. Om eenieder een beetje vrolijkheid te bezorgen in deze periode wenst het team van De Buurtbrasserie u een heel Vrolijk Pasen. 

Bij elkaar brengen
De Buurtbrasserie is bedoeld om inwoners (inclusief gezinnen met kinderen) uit de wijk Kersenboogerd met een beperkt budget en die eenzaamheid ervaren, bij elkaar te brengen door middel van een diner in wijkcentrum Kersenboogerd. Vrijwillige koks bereiden elke week een gezonde maaltijd voor de deelnemers.
Kijk voor meer informatie over de Buurtbrasserie op de website www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl) of neem contact op met Maria van Nuland via m.v.nuland@netwerkhoorn.nl (mailto:m.v.nuland@netwerkhoorn.nl). U kunt ook bellen naar wijkcentrum Kersenboogerd via 0229-219966. Het is mogelijk om de maaltijden te betalen met de sport- en cultuurstrippenkaart 2021 van gemeente Hoorn.

Foto Selina Plank, Stichting Netwerk: Vlnr: achter; Froukje, Gerda, Anneke, Tweede rij: Fifi, Henna en Aga, Voor: Maria en Fieneke. Joke ontbreekt op de foto.

Buurtbrasserie -  foto Selina Plank, Stichting Netwerk Buurtbrasserie - foto Selina Plank, Stichting Netwerk