Auto woning in Hoorn binnengereden

04-04-2021

HOORNGIDS | Zondagavond omstreeks kwart voor tien is langs de Gerard den Brabanderhof in Hoorn een auto een huis binnen gereden. De woning is zwaar beschadigd.

De hulpdiensten zijn ter plekke. Volgens getuigen zaten er meerdere mensen in de auto. In de woning was een gezin aanwezig. De man des huizes zat op de bank in de woonkamer. Hij werd met de bank en al de keuken ’in geslingerd’. Wonder boven wonder kwam hij er zonder kleerscheuren vanaf. Volgens de berichten is niemand dusdanig gewond geraakt dat vervoer naar het ziekenhuis moest plaatsvinden. 

De brandweer is ter plekke en controleert de constructie van de woning.

Foto’s: Inter Visual Studio

Auto huis binnengereden in Hoorn Auto huis binnengereden in Hoorn
Auto huis binnengereden in Hoorn1 Auto huis binnengereden in Hoorn1

Reacties
Reactie: (Ben)
5-4-2021, 21:09
Helemaal met u eens Hr. Frits Bruin. Niet alleen de Maasweg is een racebaan. Geef mij een lasergun en het mandaat tot bekeuren en ik loop financieel binnen.

Reactie: (frits bruin)
5-4-2021, 11:01
@ Of moet er eerst een kind doodgereden worden? Sterkte voor de bewoners van de kapotte woning...

Reactie: (frits bruin)
5-4-2021, 10:53
Gemeente Hoorn doet nagenoeg ook eigenlijk niets tegen de snelheidsovertreders; Het is dagelijks raak in de Kersenboogerd met de rond scheurende sjonnies (en beppie in dit geval?) Dagelijks wordt rond de 90-100 km/uur over Schoolzones gescheurd met auto’s en motors, maar onopvallende flitsers plaatsen? never...... Moet de burgemeester niet ‘s de eer aan zichzelf houden en opstappen?