Dekamarkt laat klanten weer racen

08-04-2021

HOORNGIDS | Het succes van Max Verstappen zorgt voor vele racefans in het land. Na het succes van vorig jaar start DekaMarkt deze week met een vervolg op de spaaractie Race Blocks. Hierbij bouwen de nieuwe spaarders een compleet nieuw racecircuit en breiden de bestaande spaarders hun set van vorig jaar uit met nieuwe racebaanonderdelen en racewagens. 

Jeffrey Peereboom, marketing manager DekaMarkt, is trots op de tweede editie van de spaaractie: “Heel Nederland zit weer aan de buis gekluisterd met de recente start van het Formule 1 seizoen. Met een volledig nieuwe spaarrange, van racewagens tot een takelwagen en van bandenwarmers tot een pitbord, geven wij de consument een vervolg op de succesvolle Race Blocks campagne. Spaar gratis je eigen racecircuit bij elkaar of breid je circuit van vorig jaar uit met de nieuwe spaaritems. Inmiddels bestaat er ook een facebook ruilpagina https://www.facebook.com/groups/245603056745301/ (https://www.facebook.com/groups/245603056745301/) waar dubbele spaaritems onderling geruild kunnen worden.”

Snellere rondetijden
Marco Maatman, bij DekaMarkt verantwoordelijk voor merk en formule, licht toe: “Vorig jaar was dit de beste campagne van Nederland. We wonnen met de Race Blocks namelijk de PromZ Premium Campagne. De jury roemde de originaliteit van de Race Blocks en het lef van DekaMarkt om deze campagne in coronatijd door te zetten. Ten tijde van de campagne boekten we toen de hoogste marktaandelen van de afgelopen jaren. We rekenen natuurlijk ook dit jaar op steeds snellere ‘rondetijden’ en bouwen daarmee ons marktaandeel verder uit. We zetten periodiek dit soort onderscheidende campagnes in om het DekaMarkt merk en de formule te versterken en meer smoel en profiel te geven.”

Spaaractie
Van zondag 4 april t/m zaterdag 22 mei ontvangen klanten van DekaMarkt bij elke 15 euro aan boodschappen of bij geselecteerde actieproducten een gratis Race Blocks spaaritem. In de startweek t/m 10 april krijgen alle klanten bij 25 euro aan boodschappen een gratis startpakket met een grondplaat, racewagen en coureur. Ook is er elke week een special bij aankoop van een specifieke aanbieding. Daarnaast is er de DekaMarkt Team Truck. Deze maakt het racecircuit compleet. Op de website https://www.dekamarkt.nl/meer/raceblocks (https://www.dekamarkt.nl/meer/raceblocks) staat meer informatie over de spaaractie.

Raceblocks Dekamarkt Raceblocks Dekamarkt