Auto bij de Lageweg in Hoorn te water geraakt

11-04-2021

HOORNGIDS | Zondagmorgen rond zeven uur is er bij de Lageweg in Hoorn een auto te water geraakt.

Duikers van de brandweer zijn in het water aan het zoeken of er nog personen in de auto zaten. De sloot werd ook afgezocht met duikers en een warmtebeeldcamera. Er werd niets aangetroffen en de hulpdiensten zijn weggegaan.

Er werden meerdere ambulances en brandweer opgeroepen. Ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd opgeroepen en is boven Schiphol afgemeld. De politie zal op zoek gaan naar de bestuurder. 

 

Foto’s: Inter Visual Studio/ Milan Waaksma
 

Auto te water aan de Lageweg in Hoorn Auto te water aan de Lageweg in Hoorn

Reacties
Reactie: (Kees)
26-4-2021, 00:22
ze hadden het wel even kunnen melden, dan had er niet zon leger van hulpdienste komen opdagen en had het op een later bepaald tijdstip kunnen gebeuren want de weg moet wel afgezet worden als die kraan de auto uit sloot haalt. Een ding die het regelt weet ik niet maar waarom altijd zon leger van hulpverleners als er met de helft volstaan kan worden.

Reactie: (Dirck)
11-4-2021, 13:10
Gewoon bij niets gemeld de factuur voor alle hulpdiensten naar eigenaar sturen... ze maken nu vele uren voor niets. Er was tijdelijk een Ambulance en nog Heli onderweg en die gewoon declareren wegens verlaten plek ongeval zonder te melden.