Roger Tonnaer, Cees van der Roer, Peter Ursem en Aart Ruppert gasten in Radio Actueel

Radio Actueel op HoornRadio 's zaterdags van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | Zaterdag 17 april 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. Gasten zijn raadslid Roger Tonnaer (FT), raadslid Aart Ruppert (ËénHoorn), Peter Ursem (columnist / programmamaker) en Cees van der Roer, vrijwilliger in de vaccinatie-locatie ijsbaan ’De Westfries’.
Met de raadsleden spreekt Johan van der Tuin over actuele politieke onderwerpen die op dit moment op de agenda staan, zoals het IKEC en woningbouw.

Vanwege de coronapandemie is Radio Actueel geheel op afstand, met behulp van digitale communicatiemiddelen, tot stand gekomen. Voor redactie en presentatie tekent Johan van der Tuin. Voor audiomontage en muziekkeuze Edo van Eekeres.

HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+, wereldwijd op hoornradio.nl en app tunein radio. Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op smartphone en tablet te ontvangen).  

Roger Tonnaer-Cees van der Roer-Peter Ursem-Aart Ruppert Roger Tonnaer-Cees van der Roer-Peter Ursem-Aart Ruppert