Rob van Vuure zaterdag 24 april gast in HoornRadio Cultuur

Aftrap van wekelijks een van zijn columns bij HoornRadio

HOORNGIDS | Hendric van Doorn ontvangt zaterdag 24 april om 12.15 uur, Rob van Vuure in het HoornRadio programma HoornRadio Cultuur (met in achtneming van de coronamaatregelen). Dit programma, waarin cultuur in de breedste betekenis van het woord aan bod komt, wordt ’s zaterdags uitgezonden van 12.05 tot 14.00 uur. 

De aanleiding is zijn boek ’Nagelaten Werk’. Een verzameling van bijna 100 columns die in diverse bladen verschenen zijn. 
Rob was in zijn journalistieke carrière hoofdredacteur van onder anderen Libelle en Playboy. Hij kreeg de bijnaam ’Bladendokter’. 
De columns uit ’Nagelaten Werk’ zullen een vast onderdeel gaan vormen in het programma HoornRadio Cultuur. De aftrap daarvan zal in dit programma gebeuren. Een uniek moment bij HoornRadio.

HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+, wereldwijd op hoornradio.nl en app tunein radio. Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op smartphone en tablet te ontvangen).  

Rob van Vuure Rob van Vuure