Overzicht werk aan de weg in de gemeente Hoorn

24-04-2021

HOORNGIDS | De komende tijd worden op verschillende locaties wegwerkzaamheden uitgevoerd in de gemeente Hoorn. Een overzicht van de asfalt-, straat en andere wegwerkzaamheden die in de gemeente Hoorn worden uitgevoerd geven we hieronder weer. De werkzaamheden die langer duren dan 1 dag en waar het verkeer hinder van heeft staan vermeld.

Parkpad Risdam Zuid - 28 april tot en met 12 mei
Van woensdag 28 april tot en met woensdag 12 mei wordt het asfalt vervangen voor beton. Het brede fietspad en de tunnel onder de Provincialeweg zijn tijdens de hele periode afgesloten voor alle verkeer, ook voetgangers. Er geldt in deze periode een omleiding en de route wordt aangegeven met borden. Voetgangers kunnen zoveel mogelijk gebruik blijven maken van de wandelpaden in het park

Fietspad Provincialeweg-Lepelaar - 30 april tot en met 21 mei
Het fietspad en voetpad langs de Provincialeweg tussen de oversteek Lepelaar en het spoorviaduct is afgesloten tussen vrijdag 30 april en vrijdag 21 mei 2021. Het is niet mogelijk om via dit fietspad en voetpad vanuit de wijk Kersenboogerd van en naar het sportpark te gaan. Er wordt een omleiding ingesteld. De oversteek op de Provincialeweg ter hoogte van de Lepelaar blijft open en ook het fietspad tussen het spoorviaduct en de oversteek Rijnweg blijft open.

Emmalaan - 3 tot en met 7 mei
Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei worden er bouwwerkzaamheden uitgevoerd bij de OSG. Hierdoor is het deel van de Emmalaan tussen de Bontekoestraat en de toegang van het parkeerterrein van de OSG afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

Pakhuisstraat - Vollerswaal - 10 tot en met 12 mei
Van maandag 10 mei 7.00 uur tot en met woensdag 12 mei 16.00 uur wordt er gewerkt bij de Pakhuisstraat - Vollerswaal. Verkeer wordt omgeleid via borden. 

Park Refter-Binnenplaats - 10 tot en met 28 mei
Het fietspad Kloostergang in het park tussen Refter en Binnenplaats wordt vervangen. Hierdoor is het hele park volledig afgesloten van maandag 10 tot en met vrijdag 28 mei. Fietsers en voetgangers worden omgeleid. 

Pastoor Nuijenstraat ter hoogte van Dorpsstraat - 17 mei tot en met 25 juni
Van maandag 17 mei tot en met vrijdag 25 juni wordt het afsfalt vervangen aan de Pastoor Nuijenstraat ter hoogte van de Dorpsstraat. Het afsluiten van de weg gaat in twee fasen:
Van maandag 17 tot en met dinsdag 29 mei wordt de stoep aan de westzijde afgesloten en een deel van de weg.
Van woensdag 30 mei tot en met vrijdag 25 juni wordt de gehele weg, stoep en de aftrit van Deen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

Werkzaamheden Werkzaamheden