Arnold Wegner (PvdA), Roy Drommel (GroenLinks) en Ron Rote (geëngageerd inwoner van Hoorn) zijn gasten in Radio Actueel

Radio Actueel op HoornRadio 's zaterdags van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | Zaterdag 8 mei 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. Gasten zijn raadslid Roy Drommel (GroenLinks-Hoorn), Arnold Wegner (PvdA-Hoorn) en Ron Rote, geëngageerd inwoner van Hoorn.
Met de raadsleden spreekt Johan van der Tuin over actuele politieke onderwerpen die in de laatste raadsvergadering aan de orde kwamen en met Ron Rote over gedachten en uitdagingen die rond 4 en 5 mei nog actueler zijn dan gewoonlijk.

Vanwege de coronapandemie is Radio Actueel voornamelijk tot stand gekomen met behulp van digitale communicatiemiddelen. Voor redactie en presentatie tekent Johan van der Tuin. Voor audiomontage en muziekkeuze Edo van Eekeres.

HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+, wereldwijd op hoornradio.nl en app tunein radio. Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op smartphone en tablet te ontvangen).  

Arnold Wegner, Roy Drommel, Ron Rote Arnold Wegner, Roy Drommel, Ron Rote