De langste slinger van Hoorn

10-05-2021

HOORNGIDS | In de Grote Waal willen de Sociaal Werkers en Kinderwerker van Stichting Netwerk de langste slinger van Hoorn maken. Een speciale slinger van de wijk om te laten zien dat er aan iedereen gedacht wordt, dat mensen niet alleen zijn en dat ze nog even vol moeten houden.

Juist in deze tijd is het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden en samen te werken aan iets positiefs, vinden de Sociaal Werkers en Kinderwerker van Stichting Netwerk. Het is mooi om te zien dat er zoveel mensen en kinderen enthousiast worden en graag meehelpen.  

200 vlaggetjes hangen
De eerste 200 vlaggetjes hangen, waar kinderen en wijkbewoners hard hun best op hebben gedaan. Zij hebben de A5 papiertjes versierd met een mooie tekening en grappige, lieve of hoopvolle boodschap.

Rakan
Rakan is een jongen uit de wijk en heeft erg veel geholpen (jongen bovenaan de trap). Hij komt vaak in het wijkcentrum en vond het meteen een goed idee. Samen met zijn vriendjes heeft hij vlaggetjes langsgebracht bij veel mensen in de wijk en gevraagd of zij deze wilden versieren. Ook op zijn school is hij langs alle klassen geweest, om iedereen net zo enthousiast te maken als hijzelf.

Wijkcentrum Grote Waal
De slinger is op maandag 10 mei opgehangen bij het wijkcentrum en het plein voor winkelcentrum Grote Beer. Wilt u ook nog meedoen? Lever een versierd A5 papiertje in bij Wijkcentrum Grote Waal.

De langste slinger van Hoorn De langste slinger van Hoorn