Kees Maas (CU), Bert van Dijkhuizen (VVD) en Mark Sijm (beheerder Oosterkerk) zijn gasten in Radio Actueel

Radio Actueel op HoornRadio zaterdag van 11 tot 12 uur

HOORNGIDS | Zaterdag 15 mei 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 11 tot 12 uur.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. Gasten zijn raadslid Kees Maas (gemeenteraadslid ChristenUnie), Bert van Dijkhuizen (gemeenteraadslid VVD) en Mark Sijm, beheerder Oosterkerk Hoorn. Met de raadsleden spreken we over actuele politieke onderwerpen en met Mark Sijm over de Oosterkerk. Deze keer is de tijdsduur van het programma beperkt tot een uur.

Vanwege de coronapandemie is Radio Actueel voornamelijk tot stand gekomen met behulp van digitale communicatiemiddelen. Voor redactie en presentatie tekent Johan van der Tuin. Voor audiomontage en muziekkeuze Edo van Eekeres.

HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+, wereldwijd op hoornradio.nl en app tunein radio. Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op smartphone en tablet te ontvangen).  

Kees Maas, Bert van Dijkhuizen, Mark Sijm Kees Maas, Bert van Dijkhuizen, Mark Sijm