Bert van Dijkhuizen (VVD), Hans Huibers (Westfriese Bedrijvengroep), Ad Geerdink (Westfries Museum) gasten in Radio Actueel

Radio Actueel op HoornRadio zaterdag van 11 tot 12 uur

HOORNGIDS | Zaterdag 22 mei 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 11 tot 12 uur.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. Gasten zijn Bert van Dijkhuizen (gemeenteraadslid VVD) over het Westfries Museum en het uit de fractie treden van Chris de Meij, Hans Huibers (voorzitter Westfriese Bedrijvengroep) over duurzame bedrijventerreinen en woningbouw kortverblijf arbeidsmigranten en Ad Geerdink (directeur Westfries Museum) over het verbouwingsplan en de Bandageschiedenis.  

Vanwege de coronapandemie is Radio Actueel voornamelijk tot stand gekomen met behulp van digitale communicatiemiddelen. Voor redactie en presentatie tekent Johan van der Tuin. Voor audiomontage en muziekkeuze Edo van Eekeres.

HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+, wereldwijd op hoornradio.nl en app tunein radio. Vanaf zaterdagavond 19.30 uur is het programma een week lang alsnog te beluisteren via ’Live Gemist’ op de website hoornradio.nl (ook op smartphone en tablet te ontvangen).  

Bert van Dijkhuizen, Hans Huibers, Ad Geerdink Bert van Dijkhuizen, Hans Huibers, Ad Geerdink