Wiek Luza stopt bij inloophuis Pisa

Zij was 12 jaar lang het gezicht van het inloophuis

HOORNGIDS | Wiek Luza, coördinator en drijvende kracht achter Pisa vanaf het eerste uur, heeft besloten later dit jaar te stoppen. 12 jaar lang was zij het gezicht van Inloophuis Pisa en verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het Inloophuis. Samen met verschillende besturen en een trouwe schare vrijwillige medewerkers heeft zij het inloophuis gebracht waar het nu staat: een warme, bekende en gewaardeerde plaats voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, en hun naasten en nabestaanden.

Het daadwerkelijk afscheid van Wiek volgt na de zomer. Tot die tijd zal zij zich nog met hart en ziel blijven inzetten voor ‘haar’ inloophuis.

Hoewel het moeilijk zal zijn in Wieks voetsporen te treden is het bestuur toch op zoek naar een nieuwe leidinggevend coördinator die Inloophuis Pisa zal begeleiden in de volgende fase. Een fase waarin verdere professionalisering en groei van het aantal bezoekers centraal zal staan, met behoud van alle warme elementen die van het Inloophuis een succes hebben gemaakt. Voor die functie is een profiel opgesteld. Belangstelling? Klik hier (/content/7951/download/clnt/97980_Vacature_Leidinggevend_Coo_rdinator_4_juni_2021.pdf).

Wiek Luza stopt bij Inloophuis Pisa Wiek Luza stopt bij Inloophuis Pisa