Open dag voor de jeugd bij Zwaluwen’30/Hollandia-combinatie

10-06-2021

HOORNGIDS | Ondanks dat de fusie tussen HVV Hollandia en HCSV Zwaluwen’30 nog altijd niet het groene licht heeft gekregen zijn de verenigingen toch al met elkaar aan het werk.
Onder leiding van de huidige trainers/beleidsmedewerkers van beide verenigingen waaronder Ron van der Gracht en Mo El Bouziani, enkele selectiespelers alsmede de diverse assistent-trainers organiseren de clubs tijdens de KNVB-Nationale Voetbaldag op zaterdag 12 juni een open dag voor jongens en meisjes, voor leden en niet-leden, opgesplitst in diverse geboortejaren tussen 2008 en 2015.

Fusie
Op de achtergrond wordt er bij de beide verenigingen nog steeds druk gewerkt aan de samenbundeling in de vorm van een fusie. Weliswaar is de samensmelting van de beide verenigingen verschoven naar een later datum, maar dat wil geenszins betekenen dat de voorbereiding en gezamenlijke activiteiten op een laag pitje zouden staan. Er wordt hard gewerkt om de fusie tot een succes te maken. De gezamenlijke activiteit voor de jeugd is hiervan onder andere het bewijs.

Zwaluwencomplex 18 juni 2020 A Zwaluwencomplex 18 juni 2020 A