Puur Hoorn Podcast #5 Geniet van je tuin, steen eruit, plant erin

Dick van Tuinvereniging Groei & Bloei vertelt dat het helemaal niet zo lastig is

HOORNGIDS | In de reeks Puur Hoorn podcasts ’Voor een duurzame stad’, hoor je interessante opvattingen, ervaringen, wordt kennis gedeeld en krijg je tips. Zo kan jij aan de slag met het verduurzamen van je huis, tuin, buurt en stad. Luister naar de afleveringen waar en wanneer het jou uitkomt. Thuis aan de keukentafel, tijdens een wandeling of onderweg in de trein.

De podcast staat online: Podcast #5 Tuinvereniging Groei & Bloei - Geniet van je tuin, steen eruit, plant erin (https://soundcloud.com/user-477482222/podcast-5-tuinvereniging-groei-bloei-over-het-vergroenen-van-je-tuin). Je kunt er ook voor kiezen om  zaterdag 14 uur te luisteren naar de podcast op HoornRadio.

Maak je tuin groener

Wil jij wel een groene(re) tuin of meer planten op balkon maar weet je nog niet hoe? Luister dan eens naar de Puur Hoorn podcast met Tuinvereniging Groei & Bloei voor tips. Deze vereniging organiseert regelmatig interessante activiteiten. Eén daarvan is de jaarlijkse steenbreekactie samen met gemeente Hoorn. Dan motiveren ze inwoners om minder steen en meer groen in de tuin te planten. Dick van tuinvereniging Groei & Bloei vertelt dat het helemaal niet zo lastig is en iedereen kan starten. Zelfs zonder groene vingers maak jij met de tips van Dick een gezellige, frisse en groene tuin deze zomer. Kijk ook eens op puurhoorn.nl/ (https://www.puurhoorn.nl/).

Groei en Bloei Groei en Bloei