Schouwburg Het Park draait weer

Kaartverkoop start maandag 14 juni om 12.00 uur

HOORNGIDS | De theaters mogen hun deuren weer openen en de vooruitzichten voor het nieuwe seizoen zijn positief. Daarom start Schouwburg Het Park op maandag 14 juni om 12.00 uur met de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen.

“Douwe Bob, Racoon, Ellen ten Damme, De Dijk, Guido Weijers, De Formule 1 Show en nieuwe makers die u niet mag missen: ze kunnen allemaal niet wachten om het publiek weer een geweldige avond in het theater te bezorgen,” vertelt schouwburgdirecteur Roel Vente.

Veel mensen hebben het theater de afgelopen maanden gemist. “Denk daarbij natuurlijk aan de live-ervaring maar ook aan het samen uitgaan met familie of vrienden. We hebben dan ook ons best gedaan om echt voor ieder wat wils in het programma op te nemen. Grote reizende musicalproducties als ‘Hij gelooft in mij – Hazes de musical’, ‘The Sound of Music’, ‘Titanic’ en de Broadwayhit ‘Come From Away’ doen komend seizoen allemaal Het Park aan. Herman van Veen mogen we weer verwelkomen en ook Scapino Ballet Rotterdam en Introdans komen met prachtige nieuwe voorstellingen. De kindermiddagen rondom jeugd- en familievoorstellingen worden als vanouds één groot feest met een leuke activiteiten en een meet & greet in de foyer,” aldus Vente.

Kaartverkoop start maandag 14 juni om 12.00 uur

De verkoop van het nieuwe seizoen wordt opgedeeld in twee delen: op maandag 14 juni om 12.00 uur start de kaartverkoop voor alle voorstellingen t/m oktober plús een speciale selectie zoals bovenstaande musicals, een aantal bijzondere concerten en de ‘Niet te missen makers’: cabaretiers, singer-songwriters en theatermakers die in West-Friesland nog niet zijn doorgebroken maar die het publiek niet zou mogen missen.

Voorstellingen die al eerder in verkoop waren maar door de coronamaatregelen verplaatst zijn naar een nieuwe datum, gaan weer open voor kaartverkoop. “Omdat we ervan uitgaan dat er vanaf januari 2021 weer voor een volle zaal gespeeld kan worden, zijn er voor deze voorstellingen weer volop kaarten beschikbaar. Bijvoorbeeld voor Rolf Sanchez, Martijn Koning, Venice, Jandino, DE VERLEIDERS en Frank Boeijen,” licht de schouwburgdirecteur toe.

Theater vanuit een reuzenrad

Wat betreft de titel “Het Park Draait Weer” onthult Vente: “Als de vergunning rondkomt, dan vieren we de opening van het theater in het weekend van 2, 3 en 4 met een bijzondere voorstelling vanuit een reuzenrad dat op het voorplein van het theater komt te staan! Bezoekers kunnen plaatsnemen in de gondel en terwijl het reuzenrad draait, komt de stad op een nieuwe manier tot leven.” Via de website, nieuwsbrief en social media (www.facebook.com/hetpark (http://www.facebook.com/hetpark)) worden bezoekers op de hoogte gehouden of het evenement door kan gaan.

Nieuwe seizoensbrochure

In de week van 23 augustus zal de vertrouwde seizoensbrochure met het volledige programma voor het nieuwe seizoen bij onze bezoekers op de mat vallen. Op dezelfde dag komt het programma ook online te staan op www.hetpark.nl. De kaartverkoop start dan op vrijdag 27 augustus om 12.00 uur voor iedereen die ten minste vier voorstellingen in het nieuwe seizoen wil bezoeken; doorgeschoven voorstellingen en voorstellingen waarvoor al eerder kaarten zijn gekocht, tellen hierin mee. De losse kaartverkoop start maandag 6 september.

“Wij kijken vol vertrouwen uit naar een sprankelend theaterseizoen en kunnen niet wachten bezoekers, artiesten, crew en alle medewerkers weer in Het Park te begroeten!”, aldus Roel Vente. Kijk voor programma, kaartverkoop en meer informatie op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

HetPark draait weer HetPark draait weer