Creatief aan de slag in de zomer

Tal van Workshops bij De Blauwe Schuit

HOORNGIDS | Vaar deze zomer mee met de ZomerSchuit! In juni en juli organiseert De Blauwe Schuit tal van workshops voor jong en oud. Ideaal voor wie de zomer in eigen land viert en graag iets creatiefs wilt doen.

Ben je tussen de 6 t/m 12 jaar? Doe dan mee aan de ZomerSchuit van 12 t/m 16 juli,  iedere dag een creatieve workshop! Daarin schilder je een avatar of ontwerp je jouw eigen kasteel of onderwater wereld. Schilder met stokjes, Japanse kwasten, rollers en sponsjes. Als je dat nog nooit eerder hebt gedaan, is nu je kans!

Wil je gezellig samen met een vriend, vriendin of familielid aan de slag doe dan mee aan de workshop Moois aan de muur! Lekker experimenteren en met een mooi, zelfgemaakt schilderij thuiskomen. Wie wil dat nu niet? We hopen op mooi weer zodat je samen lekker buiten kan lunchen!

Bij de workshops Waterlelies van Monet en Modigliani in de Zomer wordt je een dag lang ondergedompeld in de stijl van de kunstenaar. Aan het eind hebben je zelf jouw mooiste creatie á la Monet of Modigliani gemaakt. Kort creatief aan de slag? Schilder dan mee met de workshop Paradijsvogels en maak een vrolijk, kleurrijk werk waar je helemaal van opfleurt.

Voor alle activiteiten is het basismateriaal inbegrepen en zorgt De Blauwe Schuit voor koffie en thee.

Zin om aan de slag te gaan, uiteraard rekening houdend met de geldende corona-maatregelen? Kijk op blauweschuit.nl  (https://www.blauweschuit.nl)voor meer informatie en aanmelden!

Mooismuur2 Mooismuur2
Workshop De Blauwe Schuit Workshop De Blauwe Schuit
Dagworkshop Waterlelies van Monet Dagworkshop Waterlelies van Monet