Politie laat weten: man uit Berkhout is vermoord

Nog geen verdachte(n) aangehouden

HOORNGIDS | Onderzoek heeft uitgewezen dat de 72-jarige man uit Berkhout door middel van geweld om het leven is gebracht. Maandagmiddag 14 juni werd in zijn woning aan het Oosteinde het lichaam aangetroffen. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Er zijn in deze zaak nog geen verdachten aangehouden.


Maandag 14 juni rond 14.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie bij een huis aan het Oosteinde. Toen agenten bij de woning kwamen, vonden zij het stoffelijk overschot van het slachtoffer. Daarop is direct de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld naar dood van deze man.
Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is bezig met achterhalen wat zich precies in de woning heeft afgespeeld en wie mogelijk hierbij betrokken was. Er wordt onder andere forensisch onderzoek in de woning gedaan, mogelijke camerabeelden uitgekeken en getuigen gesproken.

Getuigen gezocht: bestuurder auto
Voor het onderzoek zijn de rechercheurs op zoek naar meer getuigen of mensen met mogelijke camerabeelden in de omgeving. Ook zijn zij op zoek naar een specifieke getuige. In de nacht van zondag op maandag zou rond 03.00 uur een donkerkleurige auto over het Oosteinde zijn gereden. De bestuurder kan mogelijk belangrijke informatie hebben. Wie inlichtingen kan verschaffen kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan door Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000.

Geweldsmisdrijf Berkhout Geweldsmisdrijf Berkhout