Roy Drommel gekozen als aanvoerder Team GroenLinks Hoorn

18-06-2021

HOORNGIDS | Roy Drommel is afgelopen donderdag 17 juni als lijsttrekker gekozen van GroenLinks Hoorn. De 58-jarige Hoornaar woont bijna 30 jaar in Hoorn en is al een aantal jaren actief in de gemeentepolitiek waar hij nu fractievoorzitter is. Drommel heeft er naar eigen zeggen “Enorm veel zin in om met alle nieuwe talenten en ervaren krachten voor een eerlijker en duurzamer Hoorn te gaan.”

“De laatste maanden is de fractie tot een mens of tien uitgegroeid, een hele diverse groep op allerlei vlakken. Dat team is onze kracht”, gaat Roy Drommel verder, ”Natuurlijk ben ik de lijsttrekker maar we gaan er samen voor. Er is een hele goeie sfeer en een open cultuur, waar ik vreselijk veel energie van krijg. Goeie discussies en ideeën, en we zijn het echt niet altijd over alles eens, maar delen absoluut de idealen dat het verschil tussen arm en rijk kleiner moet worden en we beter met de aarde om moeten gaan zodat dat zij over 1000 jaar ook nog leefbaar is.“

Joyce Beuken is benoemd tot campagneleider voor GroenLinks, met haar zit er een fris en gedreven media en communicatie talent op die plek. Afgelopen dinsdag werd ze beëdigd als commissielid en ze maakt nu samen met Rico Klaassen Bos en Stephan Lallhit het maximumaantal van 3 commissieleden vol. Na het zomerreces gaan we wisselen zodat ook Marion van der Bijl en Elise van Os aan het echte werk kunnen ruiken. Na het maken van de foto heeft Saskia Jilink zich ook aangesloten en wie weet wie er nog allemaal meer bij komen.

Naast de politiek is er ook in de campagne of in het bestuur zat te doen. Joyce Beuken: “Dus als meer mensen actief willen worden voor GroenLinks zijn ze van harte welkom.”  We zouden nu makkelijk 10 zetels met zeer goeie mensen kunnen vullen, dan moeten we die 10 zetels alleen nog even halen.” voegt Drommel toe met een knipoog.

Team GroenLinks Hoorn Team GroenLinks Hoorn