Inbraak bij juwelier De Wolf aan het Grote Noord

Politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van een inbraak bij juwelier De Wolf aan het Grote Noord. De inbraak heeft plaatsgevonden in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juni. De schade is groot, met leeggeroofde vitrines, overal lag glas. De tussendeur in de zaak is kapotgeslagen. Rolluik ontzet en inbreker(s) er onderdoor. Alles in de winkel is vernield.

Rond 03.40 uur kreeg de politie melding van een mogelijke inbraak bij een juwelier aan het Grote Noord. Toen agenten arriveerden zagen zij dat er daadwerkelijk was ingebroken. De roldeur van de juwelierszaak was ontzet. De politie startte direct een forensisch onderzoek en heeft met meerdere eenheden een zoekslag naar de verdachte(n) gemaakt in de omgeving. Op dit moment zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

De recherche doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die rond 03.40 uur iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van het Grote Noord. Heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. 

Foto’s: Inter Visual Studio

Inbraak bij juwelier De Wolf Inbraak bij juwelier De Wolf
Inbraak bij juwelier De Wolf1 Inbraak bij juwelier De Wolf1
De Wolf Juweliers na inbraak De Wolf Juweliers na inbraak