Uniek in de regio: woning voor 173.000 euro

Bloecwere SüD: 100% uiterst betaalbare woningen voor starters

HOORNGIDS | Ooms Bouw & Ontwikkeling is bezig met de ontwikkeling van een uniek project. In de Bangert & Oosterpolder, dicht bij de Strip en op fietsafstand van Hoorn, realiseert het bedrijf fase 2 van Bloecwere met 12 fraaie woningen voor starters. Uniek daarbij is de prijs: 173.000 euro. 

Prijs, ligging, uitstraling en inhoud. Voor veel starters zullen deze woningen het ideale plaatje vormen. Bovendien zijn de woningen zeer gunstig gelegen.

Krapte op de woningmarkt
In theorie is het mogelijk dat de starters terecht kunnen bij een woningcorporatie voor een sociale huurwoning. Echter zijn er ook veel starters die liever een woning kopen. Dan volgt de vraag: waar is nog een woning te vinden die betaalbaar is voor een starter? Ooms Bouw & Ontwikkeling zet zich in voor deze groep kopers in Bloecwere SüD.  Dit plan is de tweede fase van Bloecwere en bestaat volledig uit betaalbare koopwoningen voor de starters op de koopmarkt.

Betaalbaar, uniek en gewild woongenot
Fase 2 van Bloecwere bevindt zich in het zuiden van het deelplan. Vandaar de naam Bloecwere SüD. Dit deel bestaat uit 6 beneden- en 6 bovenwoningen. Ieder uitermate geschikt voor de starters op de koopmarkt vanwege inhoud, zeer gunstige prijs, mooie architectuur en een praktische ligging dicht bij dagelijkse voorzieningen.  

Dorps, autoluw, gewild en betaalbaar
Deze woningen hebben het allemaal: prijs, ligging, uitstraling en inhoud. In dit deelplan is er voor ieder wat wils. Kies je liever de benedenwoning, gelijkvloers, ruime woonkamer met een prachtige achtertuin? Of ga je toch liever voor het wonen op de eerste etage met een terras aan de voorzijde en een tweede verdieping? Hoewel dit een iets ‘stadsere’ indruk geeft, zal het hier nooit druk worden: met uitsluitend bestemmingsverkeer is Bloecwere SüD uitermate autoluw. 
Alle 12 woningen zijn voorzien in de woonbehoeften van starters. Veel inhoud, privacyrijke achtertuinen of een heerlijk zongericht terras, architectuur met allure en een praktische ligging nabij dagelijkse voorzieningen. Bloecwere is een betaalbaar plan in een gewild gebied.
Starters die interesse hebben kunnen zich vanaf maandag 28 juni inschrijven via het online inschrijfformulier op bloecwere.nl (http://bloecwere.nl).

Bloecwere Bloecwere