Bromfietser vlucht en rijdt tegen voetganger

ingevoerd op 25-3-2006

Op de Dal in Hoorn werd vrijdag een bromfietscontrole gehouden. Ook hier werden 8 bestuurders bekeurd voor diverse overtredingen waaronder het niet dragen van een helm en een te hoog motorvermogen. Eén bromfietser reed met hoge snelheid weg toen hij de controlerende agenten zag staan.

Een achtervolgende motoragent zag dat de bromfietser een voetganger aanreed die vervolgens ten val kwam. De bromfietser reed met hoge snelheid door waarna de agent de achtervolging staakte. Het is niet bekend of de voetganger gewond is geraakt. Later werd bekend dat dezelfde bromfietser even verderop tegen een auto was gebotst maar ook toen weer was doorgereden. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bromfietser.

Reacties
Reactie: (Daniël)
25-3-2006, 09:52
Uhm,motoragent tegen scooterterrorist en wie wint er in Hoorn? Ik kan me van mijn jonge jaren nog een motoragent herinneren die gewoon een trap tegen je brommer aangaf om je te stoppen,wat is er dan nu mis? Durven de heren/dames agenten niets meer? En dan ook nog eens het beoogde slachtoffer kwijt te raken zodat de motormuizen helemaal niets hebben om aan de grote baas te laten zien..? Waar gaat het toch heen in Hoorn?