Omgebrachte Berkhouter vanavond in Opsporing Verzocht op NPO1

22-06-2021

HOORNGIDS | Vanavond in Opsporing Verzocht wordt aandacht besteed aan de gewelddadige dood van de 72-jarige bewoner van een huis aan het Oosteinde in Berkhout. De politie komt graag in contact met mensen die inlichtingen kunnen verschaffen en kunnen meehelpen om deze vreselijke zaak op te lossen. Het programma Opsporing Verzocht is te zien op NPO 1 om 21.30 uur.

Maandag 14 juni kwam bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie bij een huis aan het Oosteinde. Toen agenten bij de woning kwamen, vonden zij het stoffelijk overschot van het slachtoffer. Daarop is direct de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld naar dood van deze man. Dat werd o.a. gedaan met speurhonden en drones. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat de 72-jarige man uit Berkhout door middel van geweld (waarschijnlijk met een knuppel) om het leven is gebracht. 

Bestuurder nachtelijke auto gezocht
Voor het onderzoek zijn de rechercheurs op zoek naar meer getuigen of mensen met mogelijke camerabeelden in de omgeving. Ook zijn zij op zoek naar een specifieke getuige. In de nacht van zondag op maandag zou rond 03.00 uur een donkerkleurige auto over het Oosteinde zijn gereden. De bestuurder kan mogelijk belangrijke informatie hebben. Wie inlichtingen kan verschaffen kan ook contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan door Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000.

Politie doet onderzoek bij aangetroffen stoffelijk overschot in Berkhout 2 Politie doet onderzoek bij aangetroffen stoffelijk overschot in Berkhout 2
Politie doet onderzoek bij aangetroffen stoffelijk overschot in Berkhout Politie doet onderzoek bij aangetroffen stoffelijk overschot in Berkhout